Workshop Black Gospel Zingen 2e Kerstdag 2015 – Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Andre Bijleveld

Workshop Zingen

Zingen, swingen, ritme en blijdschap!

Zingen is ontspannen, geeft energie en is gezond! En kan in uw bedrijf of organisatie de verbinding tussen werknemers onderling een ‘boost’ gebruiken? Dan kan onze zangworkshop, die gepaard gaat met humor en pit, een enorme impuls geven aan die onderlinge verbondenheid.

De Workshop (Black Gospel) Zingen is een originele en creatieve invulling van uw bedrijfsuitje of feest! Het samen meerstemmig leren zingen van gospelsongs is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring. De deelnemers worden door de inspirerende en Nederlands beste gospeldirigent André Bijleveld meegevoerd naar negro-spirituals. Tijdens de Zilveren Duif Awards 2016 ontving André Bijleveld de Oeuvreprijs.

Deze belevenis is een geweldige teamactiviteit en staat garant voor passie en vreugde. Zangervaring is niet nodig: enthousiasme en inzet wel. De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bekenden, collega’s etc. Een leuke mogelijkheid is een uitvoering van de ingestudeerde songs met als afsluiting een spetterend optreden van een gospelkoor en band. Wij organiseren deze workshop graag op UW locatie!

Tip: een workshop met zeemansliederen of popliedjes is ook mogelijk!

Ervaringen delen…..

Reactie deelnemer: ‘het was een onvergetelijke middag, wat heb ik genoten van deze zangworkshop’.

Artikel op NU.nl: ‘We zouden voor een zakelijke bespreking in groepsverband met elkaar moeten zingen zodat er betere sociale relaties ontstaan’.

Tip: de workshop Zingen is ook erg leuk voor een familie- of vriend(inn)endag! Uw gasten zullen er nog lang over napraten. En zingen…..

Op 2e Kerstdag 2015 beleefden de hotelgasten van Bilderberg Hotel De Keizerskroon een inspirerende en aanstekelijke workshop Black Gospel o.l.v. André Bijleveld. Met veel passie en humor studeerden de deelnemers ’s middags een aantal bekende Kerstsongs in. Tussendoor genoten de gasten van een heerlijk glas Glühwein. De ingestudeerde nummers werden ’s avonds tijdens het aperitief ten gehore gebracht samen met het dynamische gospelkoor  Next Generation uit Apeldoorn.