Nathalie Booij

Pop / Lounge / Jazz

Nathalie is een allround zangeres. Zij heeft als zangeres, pianiste en bandleider veel ervaring met het geven van optredens bij:

 • Bedrijfsfeesten
 • Restaurants
 • Recepties
 • Bruiloften
 • Jubileumfeesten
 • En andere gelegenheden

De combinatie van haar intieme sound en warme persoonlijkheid zorgen voor sfeervolle momenten.

Het repertoire van Nathalie is afwisselend, ze schrijft haar eigen nummers maar ze brengt ook bekende nummers op een unieke wijze ten gehore.

Nathalie is zowel als solo artieste te boeken, als met meerdere muzikanten.

Een geweldige zangeres met een te gekke uitstraling, waarmee ze iedere ceremonie, receptie, feest of evenement perfect muzikaal weet aan te vullen.

TIP: Nathalie verzorgt ook graag een LIVE optreden tijdens uw Matinee of Diner!

LoveSound Dinerconcert

Gerald en Nelinda Troost zijn ervaren musici die al jarenlang met een mix van eigen nummers en bekende popsongs door het land reizen. 

Samen met een vaste saxofonist en een pianist brengt het duo een mix van gevoelige luisterliedjes en vrolijke meezingers ten gehore brengen.

TIP: ook een echte aanrader voor Valentijn en Moederdag.

Jay-P & Band

Blues / Rock / Funk

Jay-P & Band

Jay-P is door kenners een zeer gewaardeerde studio/sessie gitarist.

Hij heeft op meer dan 300 cd’s meegespeeld in diverse stijlen.

Hij tourde met binnenlandse en buitenlandse topartiesten, zoalsDarrel Mansfield, Harry Muskee, Tom Pearce, Ralph van Manen en vele anderen.

De getalenteerde en gepassioneerde gitarist treedt graag op met zijn eigen band in de blues, rock en funk stijl met covers maar ook vertolkt hij graag eigen werk.

Jay-P & Band staat garant voor dampende live optredens met aansprekende blues/rock. Zij weten het publiek te bespelen en met hun spontane

en energieke live geluid vertolken zij de blues/rock op geheel eigen wijze.

Pop / Blues / Rock / Funk

Maartje&Dennis

Samen met pianist Dennis Weelink maakt zangeres Maartje Waanders muziek echt persoonlijk. Samen vormen ze het Duo Maartje&Dennis en stemmen hun repertoire volledig af op de gelegenheid en de wensen. Zo is het duo graag gezien tijdens huwelijksceremonies waar ze zich volledig richten op het bruidspaar.

Ook zijn Maartje&Dennis graag gezien op recepties en bedrijfsfeesten. Het duo vormt in het privéleven een paar en dat zie je terug in de passie en warmte die het koppel uitstraalt tijdens de optredens. Daarnaast hebben Maartje&Dennis een natuurlijke chemie die uitstraalt op het hele publiek én terug te horen is in de warme muziek.

Het Repertoire

Maartje&Dennis spelen ‘muziek op maat’. Er wordt ingespeeld op de sfeer van het feest. Romantische ballads tot swingende medium en meeslepende up-tempo muziek kunnen met elkaar worden afgewisseld.

Bandbezetting

 • Toetsenist (Dennis Weelink)
 • Zangeres (Maartje Waanders)

  Ook is het ook mogelijk dat tijdens het optreden gebruikt gemaakt wordt van extra percussie en gitaar die Maartje&Dennis zelf bespelen. Tevens kan Maartje geboekt worden met een gitarist.

maartjes en dennis
Band Lady Bloom

Pop / Easy Listening / Latin

Lady Bloom

Zangeres Maartje Waanders besloot haar eigen twist te geven aan het begrip ‘coverband’. Lady Bloom is een band die niet het standaard covermateriaal speelt. In plaats van het geijkte repertoire kiest Lady Bloom ervoor verschillende stijlen aan te bieden zoals: pop, easy listening, jazz, latin en muziek met Afrikaanse invloeden.

Lady Bloom is divers en creëert zowel intieme sferen als swingende feesten die men zich nog lang zal heugen en vaak als hoogtepunt van de dag ervaart!

Het repertoire
Natuurlijk speelt Lady Bloom naast hun verrassende repertoire, bekende hits en klassiekers. Maar ook die worden in een uniek jasje gestoken.

Een aantal artiesten waarvan Lady Bloom materiaal speelt:

Sting, Diana Krall, Antonio Carlos Jobim, Miriam Makeba, John Legend, Caro Emerald, Adele, Jason Mraz, Stevie Wonder, Usher, Randy Crawford, Selah Sue.

Een uitgebreide repertoirelijst kan worden aangevraagd. De muziek wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

Bandbezetting
Niet alleen het repertoire en de uitvoering is verrassend, maar ook de bezetting van Lady Bloom. Deze bestaat uit vier enthousiaste, afgestudeerde musici:

 • Een toetsenist (Dennis Weelink)
 • De bassist (Bart Soeters)
 • Een percussionist (Janco van der Kaaden)
 • De zang neemt Maartje Waanders zelf voor haar rekening.

 Menig band werkt met een drummer. Vooral de percussie van Janco en zijn cajon trekken veel bekijks tijdens een optreden.

De band kan indien gewenst uitgebreid worden met een saxofonist, gitarist en/of drummer.

Workshop tijdens optreden

Lady Bloom kan tijdens het optreden een workshop verzorgen.

Lady Bloom betrekt het publiek dan verder bij het optreden en vertelt hoe het is om in een band te spelen. Hoe het is om samen te musiceren en te improviseren. Alle bandleden delen het geheim van hun instrument en de functie van het instrument in de band. Daarnaast improviseert de band samen met het publiek en wordt er gezamenlijk een uniek nummer gemaakt.