De stijl en klasse van jazz of klassiek op uw (zakelijke) evenement, diner, borrel of receptie met deze bijzondere artiesten!

Jan Willem van Delft Piano Jazz Trio

Piano & Jazz

Jan Willem van Delft Trio

Het Jan Willem van Delft Trio is swingend, gepassioneerd, funky en lyrisch. Op zoek naar muzikaal avontuur maar ook interactief met haar luisteraars.  ‘All that Hymns’ is het eerst album van het trio. Het piano jazz trio speelde samen met Denise Jannah op het Breda’s Jazzfestival en Jessica Koomen. Pianist Jan Willem van Delft speelt ook samen met o.a. de Convocation Bigband, Sharon Kips en Shirma Rouse.

Met dit piano jazz trio wordt elk feest of evenement een succes:

  • Jan Willem van Delft is een zeer getalenteerde muzikant
  • Het trio bestaat uit topmusici met jarenlange ervaring
  • Breed repertoire: van jazz tot pop en blues tot funk

Klassiek / Sopraan

Daphne Visser

Concert/ Workshop Stemvorming

Daphne Visser is een klassiek geschoold sopraan. Zij verzorgd met diverse instrumentalisten programma’s voor zowel intieme kamerconcerten als grote evenementen.
Denk aan:

  • Dinerconcert met Italiaanse aria’s
  • Prachtige Franse, Duitse, Engelse of Nederlandse liederen
  • Een knipoog naar de lichte muziek
  • Sopraan solist bij een koor of orkest

Workshop Stemvorming

Wanneer u wilt investeren in zangtechniek, uitgedaagd wilt worden om het beste uit jezelf te halen of een originele invulling wilt geven aan een bedrijfsuitje of familiedag dan is de workshop stemvorming een absolute aanrader!
Wanneer zangers hun instrument beter leren begrijpen is er ontzettend veel winst te behalen. Met veel plezier gaan we onderzoeken wat er nu daadwerkelijk gebeurd als je zingt. Kunnen we de stembanden sturen of hebben ze een eigen wil? Het is een geweldig avontuur en je kunt vaak veel meer dan je denkt!

Daphne Visser

(Licht) Klassiek / Pianiste

Danielle Kok

Danielle Kok is gepassioneerd pianiste met een klassieke achtergrond, maar staat open voor meerdere stijlen. Zo speelt ze met plezier en gemak ook diverse film- en popmuziek. Ze weet met haar gevoel voor sfeer de juiste toon te creëren en voegt graag iets bijzonders toe aan uw avond.

Denk aan:
– achtergrondmuziek tijdens uw diner, receptie of ceremonie.
– een solostuk of intermezzo naar keuze tijdens uw diner, receptie of ceremonie.
– een intiem (huiskamer)concert met muziek en verhalen om van te genieten, of om bijv. kennis te maken met (de wereld van) klassieke muziek.

Danielle studeerde piano bij de Hongaarse pianiste Klára Würtz aan het Utrechts conservatorium waar ze in 2008 cum laude afstudeerde. Voorbeelden van haar muziek zijn: Bach, Beethoven, Chopin, Liszt, Rachmaninov en Debussy maar ook Amos Lee, Eva Cassidy, Joni Mitchell, Stevie Wonder, John Mayer, Janne Schra, James Taylor, Sara Bareilles, Coldplay en vele anderen…

Opera / Sopraan / Pianiste

Duo Daphne Visser en Sunghee Jo

De Nederlandse sopraan Daphne Visser en de in Zuid-Korea geboren pianiste Sunghee Jo hebben een prachtig concertprogramma waarin zij onder andere ‘Frauenliebe und Leben” van Robert Schumann ten gehore kunnen brengen. Naast het vertolken van liedrepertoire delen ze graag hun passie voor opera. Ze laten u graag op een laagdrempelige manier kennis maken met het genre.

Denk aan:

  • toelichting van liederen of aria’s
  • afwisselend programma (diverse genres)

Daphne en Sunghee hebben allebei hun Master behaald aan het Utrechts Conservatorium. In Ermelo heeft Daphne heeft haar eigen Zangpraktijk Studio Visser en maakt deel uit van het bestuur van Groevenbeek Klassiek. Sunghee heeft als repetitor onder andere ervaring opgedaan bij de Reisopera, Artivocaal en Studio32. Daarnaast is Sunghee vaste repetitor bij het Operakoor Dordrecht. Daphne en Sunghee zijn beiden verbonden aan het internationale operagezelschap Bold Opera On the Move. Sunghee is vaste repetitor en Daphne is daar afgelopen seizoen te horen geweest als La Contessa in de ‘Nozze on the Move’ (Mozart) en zal daar komend Seizoen in de familievoorstelling ‘De Toverfluit’ (Mozart) in bewerking van Frank Groothof te horen zijn.

Daphne Sunghee Duo