Muzikale omlijsting Feestdagen 2021 bij Hotel de Bilderberg in Oosterbeek

Kerst en/of Oud & Nieuw vieren bij Hotel De Bilderberg? Tijdens de feestdagen kunt u genieten van een heerlijk ontspannen hotelarrangement omlijst met sfeervolle livemuziek van onze muzikanten!

Kerstavond

Op vrijdag 24 december speelt onze bevlogen pianiste Iris sfeervolle (kerst) pianomuziek. Iris speelt graag tijdens de kerst en zorgt dan ook met plezier voor de muzikale (kerst)noot tijdens het traditioneel driegangendiner in Julia’s Kitchen.

Eerste Kerstdag

Verhalenverteller Elmar

Zaterdagmiddag 25 december kan jong en oud zich mee laten voeren door de verhalen van onze verhalenverteller Elmar bij de vuurkorf.
Met ondersteuning van een paar goocheltrucs beloofd het een spannend en betoverend (kerst)verhaal te worden.

Maartje & Dennis

Tijdens het Italiaans vijfgangendiner zingt zangeres Maartje de sterren van de hemel, begeleidt door Dennis op piano. Het duo speelt ‘muziek op maat’ en spelen fantastisch in op de sfeer van de avond. Van herkenbare kerstnummers tot pop, jazz en countrymuziek, hun muziek zorgt voor een ontspannen kerstsfeer.

Tweede Kerstdag

Soul Men

Een super combinatie. 4 Instrumenten en 2 muzikanten. Soul Man, een top duo met Siebren (zang en gitaar), en Arjan (trompet/bugel en basgitaar). Op zondagavond 26 december speelt het duo een gevarieerd repertoire, van soul-achtige muziek, jazz standards en natuurlijk ontbreken de kerstsongs niet. Kortom: dat wordt genieten tijdens het viergangendiner.

Oud & Nieuw

Op oudejaarsavond, vrijdag 31 december speelt blues en boogiewoogie pianist Jeroen tijdens het viergangendiner. Met zijn muziekstijl van jazz tot pure piano blues zorgt Jeroen voor een ‘knallend’ einde-jaarsdiner. Zo ga je goed het nieuwe jaar in!

‘Wij zien er naar uit om de Feestdagen met u te vieren!’

Meer informatie

Nieuwsgierig naar het hele kerstprogramma?
Nieuwsgierig naar het hele oud & nieuwprogramma?