Magic Christmas 2018 Bilderberg Hotel De Keizerskroon – Impressie Artiesten & Workshop

Het nieuwe jaar is al weer een paar weken oud en we kunnen met grote vreugde terugkijken op sfeervolle kerstoptredens bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn!

Kerst 2018 - Iris
Op kerstavond zorgde pianiste Iris voor een muzikale noot tijdens het driegangen diner. Zij speelde erg goed in op de gasten, verzoeknummer volgden en er werd zelfs meegezongen! Iris heeft een hele goede sfeer neergezet.

Tijdens het vijfgangen diner-dansant op eerste kerstdag speelde het Amanda Muller Trio. Tussen de gangen door speelde het trio swingende nummers en gingen de voetjes van de vloer.

Op tweede kerstdag verbaasde Elmar de hotelgasten met de goochelworkshop Magic Christmas. Goochelaar Elmar vertelde over de geschiedenis van het goochelen, legde een aantal trucs uit. Ook liet hij ze oefenen met kaarten en touwtjes. De reacties waren super enthousiast, iedereen heeft genoten!

Onder het genot van een hapje en drankje zongen de dames van vocalgroup DivaPower heerlijke kerstnummers tijdens het aperitief in de Kingstreet Lounge.

Aansluitend werden de hotelgasten per paardentram naar Paleis Het Loo gebracht. In de prachtige balzaal zong het duo Maartje & Dennis tijdens het vijfgangendiner. Wat genoten de gasten van hun muziek, er werd weer heerlijk gedanst en na afloop was iedereen vol lof over deze prachtige avond!

Kortom, de omlijsting van het kerstarrangement van Bilderberg Hotel De Keizerskroon was weer geslaagd!