Kerstarrangement 2019 bij
Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Rhythm Christmas

Met veel vreugde organiseren wij wederom het muzikale programma voor het kerstarrangement van Bilderberg Hotel De Keizerskroon.
Het wordt een kerst met warme klanken, samen trommelen, dansen en genieten met onze top artiesten!

Kerstavond

Op dinsdag 24 december zorgt pianist Jeroen voor een fijne, hier en daar swingende muzikale omlijsting op de piano tijdens de borrel en het driegangendiner. Pianist Jeroen heeft zich de afgelopen jaren als solo pianist verder weten te ontwikkelen, van jazz tot pure piano blues en van licht klassiek tot popmuziek. Ook staat Jeroen in Nederland bekend als boogiewoogie, blues, New Orleans en rocknroll pianist. Zijn uiteenlopende repertoire stelt hem in staat altijd een gepast en muzikaal verhaal te verzorgen.

Jeroen

Eerste Kerstdag

Op woensdag 25 december speelt het Meike van der Veer trio tijdens het vijfgangendiner-dansant in de Koningszaal. Het speelplezier van het trio spat er vanaf en dat is terug te zien op de dansvloer. Meike zingt, schrijft en performt. De stem van Meike was o.a. te horen in de kwart-finale van de allereerste editie van The Voice. Tijdens het diner-dansant wordt zangeres Meike begeleid door twee top muzikanten op piano en contrabas. Het (kerst) repertoire loopt uiteen van sixties tot dance en jazz tot classics, voor ieder wat wils dus en steevast dansbaar en feestelijk.

Tweede Kerstdag

Workshop Djembe ‘Rhythm Christmas
Op donderdag 26 december leert Coen tijdens zijn trommelworkshop de deelnemers een specifiek Afrikaans ritme aan. De verschillende patronen uit zo’n ritme worden verdeeld over de deelnemers op authentieke Afrikaanse trommels en kleinere instrumenten zoals; bellen, stokken en shakers. Dit zorgt voor spannende tegenritmes, pieken en geluidseffecten. Als iedereen het in de vingers heeft, gaan ze met elkaar de diverse ritmes samenspelen. Wat een feest!

Vocal class VoiceBeat

Tijdens het aperitief, ’s middags op tweede kerstdag, verzorgen de dames van VoiceBeat in de Kingstreet Lounge een sfeervol kerstoptreden. Met hun driestemmige arrangementen zingen ze moderne (kerst)hits maar komen ook classics voorbij. VoiceBeat wordt op piano begeleid door Reitse Giesbers. Onder genot van een hapje en drankje wordt het een heel gezellig uurtje!

Workshop percussie

Paleis Het Loo

Aansluitend na het aperitief gaan de hotelgasten per paardentram naar Paleis Het Loo voor een vijfgangendiner in de Balzaal. Het duo Maartje & Dennis speelt wederom en zorgen voor een stijlvol muzikaal feest tijdens het culinair vijfgangendiner. Tussen de gangen door kan er ook nog lekker gedanst worden. Hoe leuk!

Onze artiesten kijken er naar uit om kerst 2019 samen met de hotelgasten te vieren! Graag tot Kerst!

Meer informatie

Nieuwsgierig naar het hele kerstprogramma?
Ga voor meer informatie en reserveringen naar: https://www.bilderberg.nl/arrangementen/feestdagen/feestdagen-hotel-de-keizerskroon