Kerstarrangement 2015 bij
Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Voor de komende feestdagen op 24 en 26 december organiseren wij de muzikale omlijsting voor het Kerstarrangement 2015 van Hotel De Keizerskroon met onze topmuzikanten….

Kerstavond

Op donderdag 24 december spelen pianovirtuoos Jan Willem van Delft samen met de zeer gewaardeerde gitarist Jay-P tijdens het aperitief en het driegangendiner.
Een mooie start van dit Kerstarrangement 2015!

jay-p-blues-rock-funk

Tweede Kerstdag

Op zaterdag 26 december geeft André Bijleveld ’s middags een aanstekelijke gospelworkshop. Vanwege het overweldigend succes van onze interactieve gospelworkshop afgelopen jaar, kunnen de gasten hier dit jaar wederom van genieten en hun verborgen talenten ontdekken! Tijdens het aperitief en amuses in de ‘Kingstreet’ Lounge kunnen de gasten de ingestudeerde liederen mee zingen met de zangers en zangeressen van gospelkoor Next Generation uit Apeldoorn.

Reactie deelnemer afgelopen jaar: ‘het was een onvergetelijke middag, wat heb ik genoten van deze gospelworkshop’

Paleis Het Loo

Op zaterdagavond 26 december zal zangeres Nathalie Booij optreden tijdens het traditionele vijfgangendiner in de Balzaal van Paleis het Loo. Nathalie zal worden begeleidt door een pianist en een gitarist. Door de combinatie van haar intieme sound en warme persoonlijkheid zal zij voor sfeervolle momenten zorgen. Een geweldige afsluiting van dit Kerstarrangement 2015.

Nathalie Booij

Meer informatie

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen