Nieuwe artiesten in de genres Easy Listening en Klassiek

Vorige maand hebben wij een aantal nieuwe artiesten toegevoegd aan onze website. Wij zijn er erg trots op en stellen ze graag aan u voor!
Ook zijn we blij met een nieuw genre, klassiek.

Lady Bloom

Coverband Lady Bloom geeft een eigen twist aan het begrip ‘coverband’.
Lady Bloom is een band die niet het standaard covermateriaal speelt.
Sinds begin maart is Lady Bloom bij ons te boeken. In december 2015 ontmoette ik pianist Dennis Weelink bij een door ons georganiseerd optreden op Paleis het Loo in Apeldoorn. Het was een goede samenwerking en ik vind het dan ook erg leuk dat we meer voor elkaar kunnen betekenen.
Dennis Weelink speelt in verschillende ensembles zoals het duo Maartje & Dennis, ook bij ons te boeken en Lady Bloom.

Wij zijn erg trots om Lady Bloom aan u voor te stellen…..
De band, bestaande uit vier enthousiaste, afgestudeerde musici (toetsenist, bassist, percussionist en zangeres) biedt verschillende stijlen aan zoals: pop, easy listening, jazz, latin en muziek met Afrikaanse invloeden.
Zij zijn divers en creëren intieme sferen als swingende feesten!
Een aantal artiesten waarvan Lady Bloom materiaal speelt:
Sting, Diana Krall, John Legend, Caro Ermerald, Adele, Stevie Wonder.

Workshop

Ook kan Lady Bloom tijdens een optreden een workshop verzorgen.
Zij betrekken het publiek bij het optreden en vertelt hoe het is om in een band te spelen. Hoe het is om samen te musiceren en te improviseren. Alle bandleden delen het geheim van hun instrument en de functie van het instrument in de band.
Daarnaast improviseert de band samen met het publiek en wordt er gezamenlijk een uniek nummer gemaakt.

Klassiek Sopraan Daphne Visser

Onlangs nam Daphne Visser contact met mij op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Er was gelijk een hele leuke klik tussen ons.
Ik ben erg trots dat zij nu bij ons te boeken is en vind het geweldig dat we nu ook het genre klassiek kunnen aanbieden.

Daphne Visser is een klassiek geschoold sopraan. Zij verzorgt met diverse instrumentalisten programma’s voor zowel intieme kamerconcerten als grote evenementen.

Denk aan:
• Dinerconcert met Italiaanse aria’s
• Prachtige Franse, Duitse, Engelse of Nederlandse liederen
• Een knipoog naar de lichte muziek
• Sopraan solist bij een koor of orkest.

Workshop Stemvorming

Daphne Visser geeft ook de workshop Stemvorming!
Wanneer je wilt investeren in zangtechniek, uitgedaagd wilt worden om het beste uit jezelf te halen of een originele invulling wilt geven aan een bedrijfstuitje of familiedag dan is de workshop stemvorming een absolute aanrader!
Met veel plezier gaan we onderzoeken wat er nu daadwerkelijk gebeurt als je zingt. Het is een geweldig avontuur en je kunt vaak veel meer dan je denkt!