Bruiloftmuziek op Weddings Fair XL Stedendriehoek

Dorgelo Organisatieburo op Trouwen in de Stedendriehoek. Het grootste trouw inspiratie evenement van Nederland!

Zondag 16 oktober 2022 / Skydeck Teuge / 11.00 – 17.00 uur

Entree is gratis, bestel nu gratis kaarten via: https://trouwenindestedendriehoek.nl/

Kom langs bij onze stand nr 66 en 67 (tegenover de horeca spot) en kom inspiratie opdoen voor bruiloftmuziek op jullie huwelijks dag, inspirerende workshops voor je bruiloftgasten en een openingsdans! Bekijk onze videopresentatie met het totale aanbod van professionele artiesten in verschillende genres en voor elke gelegenheid.

Wist je dat live muziek voor meer karakter en sfeer zorgt op jullie feest?
Live muziek brengt emotie mee naar de bruiloft. Daarom kan het passend zijn om verschillende soorten live muziek te kiezen gedurende de onderdelen op jullie bruiloft. Tijdens de ceremonie of kerkelijke inzegening, receptie of tijdens goed eten en drinken. En laat ’s avonds de touwtjes vieren en ga lekker los! Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kies vooral de muziek die bij jullie past.

Tussen 13.00 uur tot 15.00 uur brengt ons duo Tom & Maartje hun eigen favoriete romantische covers live ten gehore, nabij de horeca spot. Kom genieten van hun loepzuivere samenzang, dat gepaard gaat met twee gitaren, onder het genot van een kopje koffie.

WINACTIE OPENINGSDANS

Maak kans op 3 gratis* salsa/freestyle privélessen voor de openingsdans van jouw bruiloft (woonachtig in de Stedendriehoek). Onze salsadanseres kom 3 avonden à 2 uur bij je thuis en gaat met jullie aan de slag voor een spetterende openingsdans.
Voor meer informatie en aanmelden: scan de OR op de stand, neem een kaartje mee dat voor je klaarligt of ga naar www.burodorgelo.nl/contact
* bij boeken van livemuziek binnen 30 dagen na de beurs (trouwdatum mag later zijn).

Wij hopen jou te zien op de Wedding Fair XL Stedendriehoek!

Trouwen in de Stedendriehoek

openingsdans