35-jarig Jubileumfeest Stichting OOM – Impressie Meike & Friends Band en Typetjes

Wauw wat was het een geweldig feest! Op 17 mei 2019 hebben wij livemuziek & acts mogen organiseren voor het 35-jarig jubileumfeest van Stichting OOM in hotel Hilton Royal Parc Soestduinen.

De avond, in ‘Las Vegas’ sfeer, werd opgeluisterd door Meike & Friends Band en met typetjes als Butler Uncle Sam, Fashion Fotograaf Donald Dundee en tafelgoochelaar en croupier Elmar. Bij binnenkomst werden de gasten vriendelijk verwelkomt door de grappige Butler Uncle Sam, ontving iedereen een welkoms drankje en speelde de band een intro met een wauw effect. Het feest was begonnen!

Meike & Friends Band

Met haar liveband gaf zangeres Meike een geweldige performance. Terwijl de gasten genoten van de barbecue zong zij sfeervolle pop en soul nummers afgewisseld met o.a. swingende Elvis nummers. Later op avond gingen de voetjes van vloer en werd er nog lekker gedanst. Het dak ging eraf! En in de pauzes verzorgde de DJ de muziek, dat maakte de avond echt compleet.

Typetjes

Tussendoor werden de gasten door goochelaar Elmar aan tafel geëntertaind en speelde hij later op de avond als croupier aan de casino tafels. De zaken aan deze tafels namen telkens een bizarre wending. Goochelen blijft zo fascinerend! Fashion Fotograaf Donald Dundee maakte tussendoor met de gasten leuke foto’s. Hij had leuke props bij zich om de gasten mee te kleden. Het was hilarisch leuk!

Kortom, nagenieten van een geslaagde feestavond in het Hilton Royal Parc Soestduinen! We love this!