Welkom! Wat kan Dorgelo Organisatieburo voor u betekenen?

Bij Dorgelo Organisatieburo boekt u top artiesten en workshops voor elk event! Bent u op zoek naar livemuziek voor uw evenement, bedrijfsfeest, congres, concert, diner, receptie, huwelijksceremonie of huiskamerconcert? Wij bieden professionele artiesten in de genres Jazz en Funk, Gospel, Pop, Blues en Rock, Easy Listening, Boogie-Woogie, Latin en Klassiek. Onze zangers, zangeressen en muzikanten zorgen voor een onvergetelijk feest en zijn uw persoonlijke wensen van harte welkom.

Bent u op zoek naar enerverende workshops met teambuilding, vreugde en passie als ingrediënten? Ga met elkaar de uitdaging aan met de workshop Zingen o.l.v. Nederlands beste gospeldirigent, de workshop Stemvorming en Presentatie o.l.v. klassiek geschoold sopraan of de workshop Salsa dansen o.l.v. een ervaren salsadanseres. Of laat je verbazen tijdens de workshop Goochelen! En de workshop ‘Percussie’ is ook weergaloos  en onweerstaanbaar swingend. De workshops zijn geweldige indoor teamactiviteiten als bedrijfsuitje en (familie) feest en kunnen op uw feestlocatie gegeven worden. En de deelnemers zullen er nog lang over napraten en genieten!

Welke kleur ben jij? Onze theatervoorstelling ‘De SCANshow’ is een prikkelende, muzikale, interactieve en humoristische theatervoorstelling waarbij leiderschap, optimale samenwerking en het omgaan met klanten dé onderwerpen zijn. De SCANshow is een echte aanrader voor jouw bedrijf of organisatie! Ontwikkeling door verbinding.

Heeft u interesse in onze artiesten, workshops of de theatervoorstelling? Neemt u dan contact op voor meer info!