Workshop Percussie

Een leuke en energieke activiteit voor jong en oud in verschillende samenstellingen, bedrijven, verenigingen, familie reünies, hotelgasten, managers, koren…enz.

Ook een echte aanrader als bedrijfsuitje en voor teambuilding met collega’s. De workshop wordt op locatie gegeven. En bij droog weer kan het ook buiten: in het bos, op het stand of in de tuin.

Workshop Percussie

Workshop Percussie

Onweerstaanbaar swingend

Tijdens de ongeveer twee uur durende workshop (met korte pauze) neemt Coen de deelnemers mee naar West-Afrika, het land van de djembé.

Je kunt kiezen uit allerlei trommels en percussie-instrumenten zoals djembé’s en conga’s, koebellen en shakers, stokken en fluitjes…….kortom voor ieder wat wils!

Met humor en enthousiasme gaat Coen aan de “slag” om samen met de groep een muzikaal en vooral ritmisch muziekstuk te maken!

Uniek en authentiek

Coen is professioneel percussionist, songwriter en kleinkunstenaar. Door heel Nederland geeft hij percussie workshops. Al vroeg kwam Coen is aanraking met ritme en muziek.

Zijn passie voor percussie wil hij graag met iedereen delen en vind het heerlijk om met mensen te werken en samen iets moois te produceren.

Coen is voldaan als iedereen blij en met meer energie dan bij binnenkomst vertrekt. ‘Wat een leuk werk heb ik toch!’

Impressie videofragment: