Een breed repertoire voor festivals, poppodia, bruiloften, bedrijfsevenementen en privéfeesten

Meike van der Veer wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘bekende zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met- en van de muziek.

Intiem en groots

De stem van Meike was o.a. te horen in een uitverkocht HMH, in de kwart- finale van de allereerste editie van The Voice, op haar jaarlijkse Meike and Friends-concerten, onder landelijke radiocommercials en tijdens prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten.

Meike van der Veer

Meike & Friends Band

Of het nu met band is of met DJ, Meike is een graag geziene gast op festivals, poppodia, bruiloften, bedrijfsevenementen en privéfeesten. Meike & friends bestaat uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist. Daarnaast is het mogelijk om de band uit te breiden met blazers, percussie en backingvocalisten. Meike heeft een breed repertoire van dance classics tot de hit van nu. Denk aan Alicia Keys, Bruno Mars, Rihanna, Emeli Sandé en Michael Jackson. Ook kan je een DJ erbij boeken voor in de pauzes! Meike zorgt voor een onvergetelijke avond!

Huwelijksceremonie

Meike zingt graag op de huwelijks ceremonie van een bruidspaar, omdat het altijd een heel bijzonder en persoonlijk moment is. Het liefst zingt zij dan ook liedjes waar jullie een speciaal gevoel bij hebben op deze mooie dag.’ Ze heeft een breed repertoire van soul, jazz, pop en rock. Zij is gedurende de hele ceremonie met haar pianist of gitarist aanwezig om de nummers te zingen die u wilt horen. Uiteraard zijn er mogelijkheden om haar ook aansluitend bij de receptie te boeken.

Meike van der Veer

meike van der veer