Pianiste Iris – een subtiele romantische sfeer op locatie

Iris is een bevlogen pianiste. Met 20 jaar pianospel in de vingers weet ze elke bruiloft, restaurant, vakantiepark, kunstgalerij of verzorgingstehuis te voorzien van sfeervolle en passende muziek. Ook voor een concertje op een gezellig terras zorgt Iris graag voor de muzikale noot. De muziek voert geen boventoon maar zorgt voor een subtiele romantische sfeer op locatie. Bijvoorbeeld voorafgaand aan voorstellingen, tijdens trouwerijen, etentjes of in foyers van schouwburgen. Kortom, sfeervolle pianomuziek voor uw evenement.
Vanwege de grote variatie aan nummers zit er altijd wel een nummer bij dat u bekend voor zal komen. Iris speelt graag nummers die mensen kennen, hierbij hebben zij namelijk een referentiekader en dit maakt het leuk om naar te luisteren. Graag speelt Iris de muziek van: Marco Borsato, Guus Meeuwis, Adele, Alicia Keys, Whitney Houston, maar ook de bekende nummers van Disney komen voorbij. Natuurlijk kunnen er ook van te voren nummers aangevraagd worden. De piano artiest zal de nummers in overleg instuderen en komt zodoende uw wensen tegemoet om uw feestje tot een succes te maken!

Pianiste Iris – 20 jaar pianospel in de vingers

painiste iris

Pianiste Iris – voor een concertje op een gezellig terras, bruiloft, restaurant, vakantiepark, kunstgalerij of verzorgingstehuis

painiste iris