Workshop Zingen

Andre Bijleveld

Workshop Zingen

Zingen, swingen, ritme en blijdschap!

Zingen is ontspannen, geeft energie en is gezond! En kan in uw bedrijf of organisatie de verbinding tussen werknemers onderling een ‘boost’ gebruiken? Dan kan onze zangworkshop, die gepaard gaat met humor en pit, een enorme impuls geven aan die onderlinge verbondenheid.

De workshop Zingen is een originele en creatieve invulling van uw bedrijfsuitje of feest! Het samen meerstemmig leren zingen van gospelsongs is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring. De deelnemers worden door de inspirerende en Nederlands beste gospeldirigent meegevoerd naar negro-spirituals. Tijdens de Zilveren Duif Awards 2016 ontving André de Oeuvreprijs.

Deze belevenis is een geweldige teamactiviteit en staat garant voor passie en vreugde. Zangervaring is niet nodig; enthousiasme en inzet wel. De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bekenden, collega’s etc. Een leuke mogelijkheid is een uitvoering van de ingestudeerde songs met als afsluiting een spetterend optreden van een gospelkoor en band. Wij organiseren deze workshop graag op UW locatie!

De gospelworkshop is ook erg leuk voor een familie- of vriend(inn)endag! Uw gasten zullen er nog lang over napraten en zingen…..

Tip: een workshop met zeemansliederen of popliedjes is ook mogelijk!

Ervaringen delen…..

Reactie deelnemer: ‘het was een onvergetelijke middag, wat heb ik genoten van deze gospelworkshop’

Artikel op NU.nl: ‘We zouden voor een zakelijke bespreking in groepsverband met elkaar moeten zingen zodat er betere sociale relaties ontstaan’!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.