Workshop Zingen

Zingen, swingen, ritme en blijdschap!

Zingen is ontspannen, geeft energie en is gezond! En kan in uw bedrijf of organisatie de verbinding tussen werknemers onderling een ‘boost’ gebruiken? Dan kan onze zangworkshop, die gepaard gaat met humor en pit, een enorme impuls geven aan die onderlinge verbondenheid.

De workshop Zingen is een originele en creatieve invulling van uw bedrijfsuitje of feest! Het samen meerstemmig leren zingen van een lied is een leuke, enerverende maar ook gezellige ervaring met een verrassend eindresultaat! De deelnemers worden door de inspirerende en Nederlands beste koordirigent meegevoerd naar de wereld van het samen zingen. Tijdens de Zilveren Duif Awards 2016 ontving de koordirigent de Oeuvreprijs voor zijn passie voor muziek en zingen.

Deze belevenis is een geweldige teamactiviteit en staat garant voor passie en vreugde. Zangervaring is niet nodig; enthousiasme en inzet wel. De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bekenden, collega’s etc. Een leuke mogelijkheid is een uitvoering van de ingestudeerde songs met als afsluiting een spetterend optreden van een koor en band. Wij organiseren deze workshop graag op UW locatie!

De zangworkshop is ook erg leuk voor een familie- of vriend(inn)endag! Uw gasten zullen er nog lang over napraten en zingen…..

Ervaringen delen…..

Reactie deelnemers: ‘het was een onvergetelijke middag, wat heb ik genoten van deze zangworkshop’ en ‘Wat een leuke en geslaagde workshop en wat kunnen we mooi zingen!’

Artikel op NU.nl: ‘We zouden voor een zakelijke bespreking in groepsverband met elkaar moeten zingen zodat er betere sociale relaties ontstaan’!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop Zingen

Andre Bijleveld