Theatervoorstelling De SCANshow

Humoristisch, interactief, muzikaal, prikkelend, opbouwend, leerzaam!

De SCANshow is een prikkelende, muzikale, interactieve en humoristische theatervoorstelling waarbij leiderschap, optimale samenwerking en het omgaan met klanten dé onderwerpen zijn. In de SCANshow worden op humoristische wijze de 4 verschillende types in de spotlight gezet.

Het SCANmodel – Wat voor kleur bij jij?
Misschien ken je het wel……
Je communiceert zo helder mogelijk jouw boodschap. Maar de ander begrijpt iets anders dan jij had bedoeld. Je voelt je beiden gefrustreerd en onbegrepen.

Als je de ander niet meer behandelt zoals jezelf graag behandeld wilt worden, maar behandelt zoals de ander behandeld wil worden. Zou de samenwerking dan niet met sprongen vooruit gaan?

SCAN helpt je om op deze heldere manier te communiceren. Ontwikkeling door Verbinding.

Social
Conscientious
Active
Narrative

De SCANshow – theatervoorstelling

scanshow theathervoorstelling

De SCANshow – theatervoorstelling

Voor wie?

Je wilt voor jouw bedrijf of organisatie een interactieve show met humor, muziek en herkenbare samenwerkingsvoorbeelden uit de praktijk. Naast het plezier worden je collega’s er ook bewust van gemaakt, hoe ze meer gebruik kunnen maken van elkaars verschillen. Tevens wil je dat alle collega’s in één keer deze SCANshow kunnen bijwonen.
De 1,5 uur durende show wordt gegeven door twee professionele trainers/coaches die met hun acteer, zang, training en coachkwaliteiten de deelnemers op humoristische en leerzame manier, de verschillende gedragstypes van de mens laat zien.

Reactie deelnemer: ‘Vol enthousiasme, met zang en dans word je bekend gemaakt met de verschillende gedragsvoorkeuren en hoe je hier mee om kunt gaan. De training heeft een mooie balans tussen theorie en praktijk en op onderdelen een cabaret-achtige vorm. Deze training heeft impact! Een echte aanrader! Namens een directeur.’

Ben je er klaar voor om te investeren in betere communicatie? Neem dan contact met ons op.

De SCANshow – theatervoorstelling

scanshow theathervoorstelling