Workshop Stemvorming & Presentatie

Wanneer je wilt investeren in zangtechniek, uitgedaagd wilt worden om het beste uit jezelf te halen of een originele invulling wilt geven aan een bedrijfsuitje of familiedag dan is de workshop stemvorming een absolute aanrader! Op plezierige wijze gaat professioneel zangeres Daphne de uitdaging aan!
Wanneer zangers hun instrument beter leren begrijpen is er ontzettend veel winst te behalen. Met veel plezier gaan we onderzoeken wat er nu daadwerkelijk gebeurt als je zingt. Kunnen we de stembanden sturen of hebben ze een eigen wil? Het is een geweldig avontuur en je kunt vaak veel meer dan je denkt!

Bedrijven

Een bedrijf is net een groot koor of symfonie orkest met de directeur als dirigent. Ieder heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd in dezelfde toonsoort, dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten. Hoe we ons presenteren heeft veel invloed op hoe anderen ons ervaren. Mensen reageren anders op iemand die verkrampt loopt en met een zacht hoog stemmetje praat, dan op iemand die plezier uitstraalt, rechtop loopt en met een lage stem spreekt.

Door een groter bewustzijn van houding, adem en stem wordt het mogelijk om de ander met meer rust en zelfvertrouwen tegemoet te treden. Dit zal een positief effect hebben op de omgeving.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop stemvorming & presentatie

Workshop Christmas Carol Songs tijdens het kerstarrangement 2017

‘Een leuke impressie van de workshop Christmas Carol Songs, 2e kerstdag 2017 in Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Onder muzikale leiding van zangeres Daphne Visser en Cseperke Visser op gitaar zongen de 40 deelnemers enthousiast en uit volle borst o.a. nummers als Jingle Bells en Away in a Manger. Tijdens de workshop vertelde Daphne over stemtechniek, werd er meerstemmig en solo gezongen! Het was een geweldige belevenis!’