Workshop Salsa dansen

salsa mueve 2

Dansworkshop Salsa Muevé

Let the rhythm be your move

Salsa dansen betekent bewegen. Alleen al luisteren naar deze tropische muziek zorgt ervoor dat je in beweging komt. Vandaar de naam Mueve, wat bewegen betekent. Als we aan salsa denken dan weten we dat bewegen, muziek en gezelligheid met een exotisch tintje bij elkaar horen. In de Zuid-Amerikaanse landen is op elke hoek van de straat salsamuziek te horen en genieten de mensen van de muziek of de dans. Deze sfeer creëren we ook tijdens de workshop Salsa Muevé. Dansen, plezier en gezelligheid staan centraal.
Workshop Salsa Muevé is mogelijk op locatie of in company. Zo ben je op een leuke en ontspannen manier met elkaar actief en al genietend wordt de salsa aangeleerd met een mooie dans als eindresultaat. De workshop wordt verzorgd door professionele docenten. Zij beheersen het spel tot in details en dansen de salsa vanuit hun passie!
Mogelijke workshops zijn onder meer een workshop salsa of een workshop ladystyling in het kader van teambuilding, bedrijfsfeesten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, jubilea, partijen en al wat wenselijk is.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop Salsa dansen

salsa mueve 1

Workshop Salsa dansen tijdens het kerstarrangement 2016

Het is zondagmiddag tweede kerstdag 2016, de gasten van Hotel De Keizerskroon verzamelen zich in de Paleiszaal waar zij de basispassen van de salsa gaan leren door het dansduo Suhail en Glenn. Na een korte uitleg wordt de muziek gestart en komt het gezelschap in beweging. De dames moeten de man volgen anders gaat het mis en oei dat is voor sommige een leuke uitdaging! Na het aanleren van drie dansstijlen gaven Suhail en Glenn een prachtige dans als toegift, het was geweldig mooi! Daarna konden de danskoppels nog even nagenieten en de aangeleerde danspassen direct in praktijk brengen op de tropische muziek. Het was een geweldige middag en de gasten hebben enorm genoten!