Workshop Goochelen

Verbazen, vermaken en lang nagenieten!

Bent u nieuwsgierig naar de werking van goocheltrucs en wilt u uw gasten een interactieve dag of avond bezorgen? Kies dan voor een goochelworkshop!

Tijdens de goochelworkshop zullen er trucs bekeken, uitgelegd en geoefend worden. We gaan kijken naar de geschiedenis van het goochelen en zien hoe de oude goochelkunst ook vandaag de dag nog een plekje heeft in onze maatschappij.

Workshop Goochelen

elmar workshop goochelen

Workshop Goochelen

elmar workshop goochelen

De trucs die de gasten geleerd worden mogen ze meenemen naar huis zodat ze daar iedereen kunnen verbazen. Tijdens de workshop blijft onze goochelaar iedereen verbazen met acts uit zijn eigen repertoire.

De workshops zijn geschikt voor bedrijven en particulieren en voor verschillende leeftijden. De trucs worden helemaal aangepast aan de doelgroep en moeilijkheidsgraad. Zo is er een workshop voor volwassenen en voor kinderen. Tijdens de workshop maakt de goochelaar graag gebruik van een scherm en beamer om daar ondersteunende beelden te laten zien.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Impressie Kerst 2018

‘Verbazing! Onze goochelaar heeft op 2e kerstdag 2018 de workshops Magic Christmas gegeven voor de hotelgasten van Bilderberg Hotel De Keizerskroon, en met groot succes! Er werden trucs bekeken, uitgelegd en beoefend dat gepaard ging met veel energie en humor. Ook vertelde hij over de geschiedenis van het goochelen. Hij heeft de gasten doen verbazen. Na afloop mochten de gasten de trucs meenemen zodat zij thuis iedereen kunnen verbazen. Het was een magische top middag!’