Daphne Visser – klassiek sopraan

Daphne Visser

Klassiek / Sopraan

Daphne

Concert/ Workshop Stemvorming

Daphne is een klassiek geschoold sopraan. Zij verzorgt met diverse instrumentalisten programma’s voor zowel intieme kamerconcerten als grote evenementen.
Denk aan:

  • Dinerconcert met Italiaanse aria’s
  • Prachtige Franse, Duitse, Engelse of Nederlandse liederen
  • Een knipoog naar de lichte muziek
  • Sopraan solist bij een koor of orkest

Workshop Stemvorming

Wanneer je wilt investeren in zangtechniek, uitgedaagd wilt worden om het beste uit jezelf te halen of een originele invulling wilt geven aan een bedrijfsuitje of familiedag dan is de workshop stemvorming een absolute aanrader!
Wanneer zangers hun instrument beter leren begrijpen is er ontzettend veel winst te behalen. Met veel plezier gaan we onderzoeken wat er nu daadwerkelijk gebeurt als je zingt. Kunnen we de stembanden sturen of hebben ze een eigen wil? Het is een geweldig avontuur en je kunt vaak veel meer dan je denkt!

Bedrijven

Een bedrijf is net een groot koor of symfonie orkest met de directeur als dirigent. Ieder heeft zijn eigen, onmisbare functie. Het is belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd in dezelfde toonsoort, dat we naar elkaar luisteren en op elkaar letten. Hoe we ons presenteren heeft veel invloed op hoe anderen ons ervaren. Mensen reageren anders op iemand die verkrampt loopt en met een zacht hoog stemmetje praat, dan op iemand die plezier uitstraalt, rechtop loopt en met een lage stem spreekt.

Door een groter bewustzijn van houding, adem en stem wordt het mogelijk om de ander met meer rust en zelfvertrouwen tegemoet te treden. Dit zal een positief effect hebben op de omgeving.

Wilt u over een op uw organisatie toegespitst programma spreken, neem dan gerust contact met ons op.

Luister hier naar een demo van Daphne Visser