Rock ’n roll duo

From killer to king

Dit najaar bundelen twee van de beste rock ‘n roll muzikanten uit de Nederlandse muziek scene hun krachten die ze beiden, door alle Corona maatregelen, in bandvorm niet kwijt kunnen.

De frontman, gitarist en zanger van de rock ‘n roll band Hayfever en frontman, pianist en zanger van de rock ‘n roll band Them Lewis Boys besloten als duo de handen in 1 te slaan voor akoestische en corona-proof optredens.

Gewapend met piano, gitaar en twee geweldige strotten nemen de mannen je in hun programma mee in de wereld van legendes als Little Richard, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley, Fats Domino, Ray Charles, Johnny Cash, Eddie Cochran en vele anderen. Ook lopen ze langs de veel minder bekende maar vaak fantastische B-kantjes van grote hits en hoor je de verhalen achter de liedjes en artiesten.

Het rock ‘roll duo is vanaf NU te boeken voor elke gelegenheid, klein en groot, waar men (corona-proof) een optreden kan organiseren.

Dus heb je de ruimte en wil je een concert organiseren?  Een mooie zaal, een grote tuin, een openlucht theater of een bijvoorbeeld een bedrijfspand waar een ‘ veilig corona-proof ‘ optreden te realiseren valt? Dan is dit een unieke kans om deze frontmannen der rock’n rol hun spierballen te zien bundelen.

Rock ’n roll duo

Class of '55 - rock 'n roll