Band

Band Lady Bloom

Pop / Easy Listening / Latin

Zangeres Maartje besloot haar eigen twist te geven aan het begrip ‘coverband’. Lady Bloom is een band die niet het standaard covermateriaal speelt. In plaats van het geijkte repertoire kiest Lady Bloom ervoor verschillende stijlen aan te bieden zoals: pop, easy listening, jazz, latin en muziek met Afrikaanse invloeden.

Lady Bloom is divers en creëert zowel intieme sferen als swingende feesten die men zich nog lang zal heugen en vaak als hoogtepunt van de dag ervaart!

Het repertoire
Natuurlijk speelt Lady Bloom naast hun verrassende repertoire, bekende hits en klassiekers. Maar ook die worden in een uniek jasje gestoken.

Een aantal artiesten waarvan Lady Bloom materiaal speelt:

Sting, Diana Krall, Antonio Carlos Jobim, Miriam Makeba, John Legend, Caro Emerald, Adele, Jason Mraz, Stevie Wonder, Usher, Randy Crawford, Selah Sue.

Een uitgebreide repertoirelijst kan worden aangevraagd. De muziek wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bandbezetting
Niet alleen het repertoire en de uitvoering is verrassend, maar ook de bezetting van Lady Bloom. Deze bestaat uit vier enthousiaste, afgestudeerde musici:

  • Een toetsenist
  • De bassist
  • Een percussionist
  • De zangeres

Menig band werkt met een drummer. Vooral de percussie en cajon trekken veel bekijks tijdens een optreden.
De band kan indien gewenst uitgebreid worden met een saxofonist, gitarist en/of drummer.

Workshop tijdens optreden

Lady Bloom kan tijdens het optreden een workshop verzorgen.
Lady Bloom betrekt het publiek dan verder bij het optreden en vertelt hoe het is om in een band te spelen. Hoe het is om samen te musiceren en te improviseren. Alle bandleden delen het geheim van hun instrument en de functie van het instrument in de band. Daarnaast improviseert de band samen met het publiek en wordt er gezamenlijk een uniek nummer gemaakt.

Kijk en luister hier naar een compilatie door Lady Bloom