Duo zangeres en pianist

maartje en dennis

Pop / Romantische ballads / Ceremonie

Maartje&Dennis

Samen met pianist Dennis maakt zangeres Maartje muziek echt persoonlijk. Samen vormen ze het Duo Maartje&Dennis en stemmen hun repertoire volledig af op de gelegenheid en de wensen. Zo is het duo graag gezien tijdens huwelijksceremonies waar ze zich volledig richten op het bruidspaar. Heb je een speciaal wensnummer? Deze krijg je kado!

Ook zijn Maartje&Dennis graag gezien op recepties en bedrijfsfeesten. Het duo vormt in het privéleven een paar en dat zie je terug in de passie en warmte die het koppel uitstraalt tijdens de optredens. Daarnaast hebben Maartje&Dennis een natuurlijke chemie die uitstraalt op het hele publiek én terug te horen is in de warme muziek.

Het Repertoire

Maartje&Dennis spelen ‘muziek op maat’. Er wordt ingespeeld op de sfeer van het feest. Romantische ballads tot swingende medium en meeslepende up-tempo muziek kunnen met elkaar worden afgewisseld. Ook voor kerkelijke ceremonies heeft het duo mooie kleinkunst liedjes, zoals covers van o.a. Toon Hermans en Stef Bos. Of het prachtige Ave Maria in de uitvoering van Byoncé.

Bandbezetting

  • Toetsenist (Dennis)
  • Zangeres (Maartje) Ook is het ook mogelijk dat tijdens het optreden gebruikt gemaakt wordt van extra percussie en gitaar die Maartje&Dennis zelf bespelen. Tevens kan Maartje geboekt worden met een gitarist.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk en luister hier naar een compilatie door Maartje&Dennis