Jazz Moods – Tijdloze jazzclassics voor een breed publiek

Jazz Moods is een professioneel jazz trio. Jazzpianist Pieter en contrabassist Uli  vormen de ritmesectie. Trompettist Arjan speelt naast trompet ook bugel. Met gevoel voor sfeer zorgt Jazz Moods voor een onvergetelijke ervaring op uw bruiloft, receptie, feest of zakelijk evenement.

Een jazztrio is een veelgevraagde bezetting. Jazz Moods kan moeiteloos schakelen tussen achtergrondmuziek en muziek waarbij er gedanst kan worden. De musici passen zich aan de situatie aan en kunnen met het volume veel kanten op.

Op het repertoire staan tijdloze jazzclassics die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Hierdoor voorziet Jazz Moods uw feest of receptie van een heerlijke sfeer op gepast volume, zodat uw gasten met elkaar kunnen praten. Zij spelen stukken uit het Chet Baker repertoire zoals My Funny Valentine, Almost Blue, maar ook muziek van  Miles Davis en de bekende jazz standards.

Professioneel jazz trio

Professioneel jazz trio

Live Jazz op jouw bruiloft, feest of receptie?

‘Jazz Moods zorgt voor de ultieme jazz beleving op jouw bruiloft, feest of receptie. Bij het jazztrio draait het om sfeer en kwaliteit. Geen ingewikkelde jazz, maar mooie toegankelijke muziek. Daarnaast besteden zij aandacht aan een smaakvolle uitstraling’.

Videofragment Jazz Moods