Jazz-zangeres

Deze zangeres is een zangeres met liefde voor de muziek. Door de muziekopleiding die ze heeft gevolgd en haar jarenlange ervaring, heeft ze een brede achtergrond. Haar hart bloeit op bij mooie jazz ballads, swingende grooves en soulvolle liedjes. Haar muziek past daardoor goed in uw receptie, jubileum, bruiloft, tuinfeest en zelfs huiskamerconcert. Ook zingt zij graag gospel bij kerkelijke huwelijksinzegeningen. Het repertoire kan ook uitgebreid worden met dansbare (pop)muziek om in de late uurtjes door te gaan. Dit is helemaal aan te passen aan uw wensen en natuurlijk ontbreekt uw lievelingslied niet!

Het repertoire is afwisselend, van de oude jazz klassiekers tot bekende pop in een jazzy jasje. Haar prachtige stem en warme uitstraling zorgen voor de sfeer waar u naar zoekt. De zangeres is als duo te boeken met haar pianist, als trio met contrabas erbij, of met complete band voor een avondvullend programma.

Ceremonie

Ook voor (kerkelijke) ceremonies is deze dame te boeken! Ze heeft veel ervaring met muziek in de kerk en ceremonies, van jazz, ballads tot swingende gospel.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zangeres

Larissa Baak

Videofragment