Een overzicht van ons complete aanbod

Artiesten

Bent u op zoek naar livemuziek voor uw evenement, bedrijfsfeest, congres, concert, diner, receptie, feest, huiskamerconcert, burgerlijk- en/of kerkelijk huwelijksceremonie? Of live Sax bij uw huwelijksaanzoek? Wij bieden professionele artiesten in de genres Jazz en Funk, Black Gospel, Pop, Blues en Rock, Easy Listening, Boogie-Woogie, Latin en Klassiek. Onze zangers, zangeressen en muzikanten zorgen voor een onvergetelijk feest en uw persoonlijke wensen zijn van harte welkom. Natuurlijk is livemuziek is het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagd feest of evenement.

Workshops

Voor originele en inspirerende workshops ben je bij Dorgelo Organisatieburo altijd aan het juiste adres. Onze workshops Zingen, Goochelen, Percussie, Salsa dansen zijn ideaal voor een leuk teamuitje, bedrijfsuitje of dagje uit met familie of vrienden. Combineer fun en verbinding. De workshops staan garant voor veel humor, lol en passie en worden verzorgd door professionele workshopleiders. Deelnemers beleven hilarische momenten en zullen er nog lang over napraten en genieten!’

Evenementen & acts

Geef je zakelijke evenement of familiefeest extra kleur met hilarische acts! Laat je gasten bijvoorbeeld verrassen met een welkom-act door de Butler of een tafelgoochelaar die de gasten laat verbazen. Erg origineel en superleuk en er zijn nog vele andere mogelijkheden. De acteurs zijn professioneel en leveren maatwerk. Wij denken graag met je mee!

Heeft u interesse in onze artiesten, workshops, de theatervoorstelling of acts? Neemt u dan contact op voor meer info!